Vidovita – Meri

Vidovnjakinja svetskog ranga – snaga tradicionalne magije i iskustvo

Uz Božiju pomoć pomaže svim verama i nacoinalnostima!

Otklanjam svako zlo i magijske blokade, namete, sihire , vlašku magiju, Vudu magiju i prokletstvo.

Da li vam je neko posejao zlo u kući?

Razni gosti namerno ili nenamerno u vaš dom unose lošu energiju koja vam kasnije može predstavljati problem.

Pomoću amajlija koje Vidovita Meri pravi specijalno za svakog klijenta očistićete svoj dom od svih zlih sila koje mogu da vas zadese. Držite svoje amajlije odmah pored ikone Vaše krsne slave i problemi će nestati!

Zaštitne bajalice za posao

Vaša konkurencija može na svaki način da našteti vašem biznisu.

Zlonamernih ljudi ima svuda ali uz pomoć specijalnih amajlija rešićete se svojih poslovnih problema jednom zauvek.

Samo kliknite na ikonicu Vibera ili Whatsapp-a i besplatno nazovite

Izrada amajlija za Vašu kuću

Ljubavna bela magija, VIdovita Meri pomaže bez obzira na nacionalnost i veru

Dostupna 24h nazovite odmah

Kontakt telefonom ili uživo

Radim na širenju pozitivne enerije u Vašem domu, poboljšajte energetsku stabilnost Vašeg tela i uma Bajalice za ljubav, vraćanje voljene osobe magija sa slikom vidovita Meri pomaže svima

Skidanje crne magije uroka

Skidanje crne magije kontakt

Skidanje uroka

Vraćanje voljene osobe

Magija za ljubav

Samo kliknite na ikonicu Vibera ili Whatsapp-a i besplatno nazovite

Pomoću Vaše slike i datuma rođenja, savetujem oko svakakvih problema i vraćam na put blagostanja

Posebne rituale i molitve se radi za potomstvo i napredak i sreću , novac u kuci. Primam samo pozive.

Vracanje voljene osobe

Da Vaša voljena osoba opet bude u Vašem zagrljaju!!!

Skidanje magije na daljinu

Skidanje magije preko slike

Skidanje crne magije sa kuće

Kada se preseliš iz manjeg sela u veliki grad sve ti je novo i nepoznato. Ponekad mi se činilo da su svi okrenuti protiv mene i da mi ništa ne ide od ruke. Kroz neobavezan razgovor sa prijateljem došli smo na temu da je možda crna magije u pitanju. Ja u to vreme nisam imao nikakva iskustva niti sa magijom a kamoli sa urocima i nagazama. Prijatelj mi je predložio da nazovem vidovitu Meri i poverim joj se. Nisam pogrešio u toj odluci jer mi je rekla da je moja bivša žena bacila magiju na mene što mi nije bilo ni na kraj pameti sa obzirom da smo se rastali prilično mirno i bez rasprava. Ljudska zloba i ljubomora učinile su svoje ali vidovita Meri mi je mnogo pomogla i hvala joj.
Slobodan iz Dortmunda

Supruga sam poznavala od ranog detinjstva. Još kao deca smo se igrali i bili skupa na svim porodičnim okupljenjima ali i u školi. Kada je došlo vreme da se uzmemo sve je išlo kao po loju i nisam mogla da verujem da se ovo meni dešava. Do pre otprilike dve ipo godine sve je išlo skoro pa savršeno dok nisam počela da primećujem jako čudne stvari kod njegovog ponašanja. Nesloga i razdor samo su se nagomilavali u porodici i svaki dan je bilo sve teže i teže trpeti takvu situaciju. Takvi simptomi mogu biti znak da je neko nekome bacio crnu magiju! To nisam znala dok nisam sela na kafu sa maminom prijateljicom. Otvorila sam joj dušu i ona je prepoznala simptome crne magije. Naime teška situacija u braku počela je sve više da me muči, suprug je postao jako nasilan prema meni i prema deci. On je prekršio svaku meru svojim nasilnim metodama vaspitanja. Kada sam pozvala Vidovitu Meri otkrila je da je na njega bačena izuzetno jaka crna magija i da je dobro što sam se baš njoj obratila za pomoć. Hvala joj puno za podršku i izdvojen trud jer me je spasila od patnje i problema!
Vera iz Beča

TREBA VAM POMOĆ, NIŠTA VAM NE IDE OD RUKE, OSEĆATE PRISUSTVO NEČISTIH SILA, IMATE SVAĐU U KUĆI, ŽELITE DA VRATITE VOLJENU OSOBU Vidovita Meri Vam može pomoći

Pitate se da li Vas voli?

Vidovita Meri će Vam reći Vašu sudbinu i proreći budućnost. Mnogima je pomogla pomoćiće i vama. Vaše teške životne situacije može preokrenuti u Vašu korist i učiniti Vaš život lepšim i kvalitetnijim!

Samo kliknite na ikonicu Vibera ili Whatsapp-a i besplatno nazovite